Kokonaisratkaisu virtaviivaisempaan työskentelyyn

WebInfra WLAN

WebInfra WLAN tuo lisäarvoa asiakkaallesi ja avaa kokonaan uuden ansaintamahdollisuuden yrityksellesi

WebInfra WLAN vie asiakkaasi verkkoon mahdollistaen nopean ja tasapuolisen internet-yhteyden kaikille käyttäjille. Saat samalla käyttöösi uuden mainoskanavan, joka osuu maaliinsa.

WebInfra WLAN saa asiakkaasi viihtymään pidempään. Etähallintamahdollisuus ja monitorointi tekevät langattomasta palvelusta entistä vaivattomamman – sekä sinulle että asiakkaallesi. Lisäksi yrityksesi voi hyödyntää internet-selailuun käytetyn ajan esittämällä kohdennettuja mainoksia käytön aikana. Mikäpä olisi tehokkaampi tapa markkinoida tuotteita, palveluita ja tapahtumia?

WebInfra WLAN mahdollistaa myös erilaiset käyttäjäprofiloinnit: Kanta-asiakkaille voidaan tarjota nopeampi yhteys, myös verkon käyttöaikaa voi halutessa rajoittaa tai kerätä asiakkailta käyttömaksua esim. kertaluonteisilla tunnuksilla.

Ei enää tukkoisia yhteyksiä tai hitaita sivun latauksia. WebInfra WLAN:in avulla kohtelet kaikkia asiakkaitasi samanarvoisesti jakaen internet-kaistaa tasapuolisesti kaikille käyttäjille.

Miksi WebInfra WLAN?

  • Tuottavuus - Tehokas tapa markkinoida tuotteita, palveluita ja tapahtumia kohdennetusti sisäänkirjautumisen yhteydessä tai käytön aikana halutuin aikavälein.
  • Käyttäjäprofilointi – Yksilöinnin avulla esim. kanta-asiakkaille voidaan tarjota nopeampi yhteys, myös verkon käyttöaikaa voi halutessa rajoittaa tai kerätä asiakkailta käyttömaksua esim. kertaluonteisilla tunnuksilla.
  • Tasapuolisuus –Ei enää tukkoisia yhteyksiä tai hitaita sivun latauksia! WebInfra WLAN kohtelee halutessasi kaikkia asiakkaita samanarvoisesti jakaen internet-kaistaa tasapuolisesti kaikille käyttäjille.
  • Vaivattomuus – Etähallintamahdollisuus ja monitorointi takaavat langattoman palvelun jatkuvan toimivuuden ja tekevät siitä huolettoman - sekä sinulle että asiakkaallesi.
  • Käytännöllisyys –Asennus ja käyttöönotto kätevästi olemassa olevaa verkkoa hyödyntäen.

WebInfra WLAN - Maaliinsa osuva mainoskanava

WebInfra NetStand logo