Kokonaisratkaisu virtaviivaisempaan työskentelyyn

Koekäyttö

Miksi minun tulisi ottaa käyttööni WebInfra?

WebInfra on organisaation tarpeiden mukaan skaalautuva verkkopohjainen palvelu, jota voi käyttää ajasta, paikasta ja laitteista riippumatta – tarvitset vain selaimen. Kommunikointityökaluilla voit viestiä sekä hallita ajankäyttöä. Liiketoimintatyökaluilla voit tuottaa nopeasti tehokkaita myyntijohtolankoja ja näyttäviä asiakaspalvelukyselyitä.

WebInfra on kokonaisedullinen, koska sinun ei tarvitse sitoutua määräaikaisiin sopimuksiin tai maksaa piilokuluja. Maksat kiinteää kuukausimaksua vain käyttämistäsi palveluista. Emme halua sitoa sinua sopimuksin – luotamme palvelumme laatuun.

Kokeile vapaasti 30 päivää

Rekisteröidyttyäsi lähetämme sinulle sähköpostitse yksilöllisen tunnuksen ja salasanan, jolla pääset kokeilemaan WebInfraa 30 päivän ajan. Koepalvelussa käytettävissäsi oleva aineisto on rajoitettua ja esimerkinomaista, mutta muilta osin koepalvelu vastaa täydellistä WebInfraa. Voit käyttää myös koepalvelun SMS-toimintoa antamalla matkapuhelinnumerosi. Rekisteröitymisen jälkeen lähetämme sinulle selkeät käyttöohjeet sähköpostitse ja annamme tarvittaessa myös ilmaisen käyttökoulutuksen puhelimitse (n. 10 min.) haluamanasi ajankohtana.

Turvallinen koekäyttö

Kun otat WebInfran koekäyttöösi, voit olla varma sen turvallisuudesta jo tässä vaiheessa ja kirjata asiakastietojasi palveluun huoletta. Tiedot tallentuvat kokeilun ajaksi WebInfran kotimaiseen konesaliin, jonka tietosuoja ja turvallisuus ovat korkeaa tasoa. Kun lopetat koekäytön, poistetaan kaikki tiedot WebInfran salassapitosopimuksen mukaisesti. Lisätietoja salassapitosopimuksesta saat halutessasi yhteydenottolomakkeen avulla.

Kun haluat kokeilun jälkeen aktivoida täysmittaisen WebInfra-kokonaisuuden, se käy helposti ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Aktivoinnin jälkeen otamme sinuun yhteyttä, autamme käyttöönotossa ja annamme alkukoulutuksen sekä jatkuvan käyttötuen.

Yrityksesi IT WebInfra-palveluna: käden käänteessä, ilman vaivaa – etkä maksa turhasta.

Koelennolle

Lähettämällä rekisteröitymispyynnön saat tunnuksen/salasanan sähköpostitse ja pääset tutustumaan palveluumme veloituksetta.

Rekisteröitymislomake

* Etu- ja sukunimi:
* Sähköposti:
* Matkapuhelin:
Yritys:
Turvakoodi: